top of page

Welkom bij vanderveer ongediertebestrijding

Vanderveer ongediertebestrijding uit Harlingen staat voor het effectief bestrijden van uw overlast. Vanderveer ongediertebestrijding is specialist op het gebied van advisering, preventie, beheersing en bestrijding van ongedierte.

Ik ben een jong en dynamisch bedrijf waar persoonlijke service en scherpe prijzen hoog in het vaandel staan. Vanderveer ongediertebestrijding biedt een zeer professionele en uitgebreide bestrijding van bijna alle soorten  plaagdieren. Ook bestrijdt vanderveer ongedierte dat mogelijk niet op de website staat. Vraag gerust naar de mogelijkheden die vanderveer ongediertebestrijding kan bieden van uw ongedierte. 

Doordat vanderveer ongediertebestrijding een beperkt werkgebied (Friesland) heeft, kan ik u zeer snel van dienst zijn. 


Vanderveer ongediertebestrijding is gediplomeerd als bestrijdingstechnicus volgens de opleiding van het KAD (kennis en adviescentrum dierplagen te Wageningen). Als professioneel plaagdierbeheerser ben ik in het bezit van het bewijs van vakbekwaamheid “beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen”. Tevens beschikt vanderveer ongediertebestrijding over het certificaat "beheersing van rattenpopulaties om gebouwen en voedselopslagplaatsen". 

Jaarlijks volg ik extra nascholingen om mijn vakbekwaamheid voor professioneel bestrijden van ongedierte te behouden. 

sprinkhaan.png
Over: Over
vlieg-bestrijding.png

Certificaten

scan 3.jpg
scan 2.png
scan 1.jpg
bottom of page