top of page

Ongediertebestrijding voor uw bedrijf

Eenmalig of servicecontract

Heeft u direct een ongediertebestrijder nodig voor uw bedrijf?

Heeft u ongedierte in uw bedrijf ontdekt, bel of mail dan direct met vanderveer ongediertebestrijding. Ongedierte plant zich razendsnel voort en kan grote schade veroorzaken aan uw bedrijf. 
Een ongedierteplaag voorkomen is beter dan een ontstane ongedierteplaag verhelpen. Natuurlijk wilt u zo spoedig mogelijk worden geholpen wanneer u overlast heeft van ongedierte.
U kunt bij vanderveer ongediertebestrijding kiezen voor eenmalige bestrijding van het ongedierte of kiezen voor een servicecontract. Vanderveer ongediertebestrijding biedt servicecontracten aan waarmee het risico op een ongedierteplaag in de toekomst tot een minimum kan worden beperkt.

Werkwijze servicecontracten

Als u een contract afsluit bij vanderveer ongediertebestrijding dan wordt u stapsgewijs begeleid van een eerste advies tot een ideaal beleid ter preventie en bestrijding van ongedierte.

Vanderveer ongediertebestrijding heeft meerdere pakketten die aansluiten op uw bedrijf.

Afspraak maken

Stap 1

Inspectie

Stap 2

Logboek

Stap 3

notebook-614213_640.jpg

Stap 1

Afspraak maken

U kunt vanderveer ongediertebestrijding bellen voor direct contact of mailen. Vanderveer ongediertebestrijding komt eerst bij u langs om de de huidige situatie te bekijken. Vanderveer ongediertebestrijding inventariseert wat u nodig heeft en kijkt samen met u welk pakket het beste bij uw bedrijf past.

audit-3929140_640.jpg

Stap 2

Inspectie

Aan de hand van het gekozen pakket bezoekt vanderveer ongediertebestrijding uw bedrijf minimaal 6 tot 8 keer per jaar om ten alle tijden beschermd te zijn tegen plaagdieren. Tijdens de bezoeken komt vanderveer ongediertebestrijding langs om de huidige situatie in uw bedrijf te monitoren. Er wordt gekeken naar activiteit van ongedierte maar ook naar wering, hygiëne en indien nodig een directe bestrijding.

folder-of-files-428299_640.jpg

Stap 3

Logboek 

Na ieder bezoek rapporteert vanderveer ongediertebestrijding zijn bevindingen in een logboek. In dit logboek staat een bestrijdingsplan met informatie over het hoe en wanneer de ongediertebestrijding plaats vindt en stelt de te gebruiken bestrijdingsmiddelen en/of weringsmaatregelen vast. Daarnaast analyseert vanderveer ongediertebestrijding wat u zelf kunt doen op bedrijfsmatig, bouwkundig en hygiënisch vlak om in de toekomst de overlast van ongedierte te voorkomen of tot een minimum te beperken.

cockroach-3346121_640.png

Wilt u meer informatie over het servicecontract om een ongedierteplaag te voorkomen neem dan vrijblijvend contact op met vanderveer ongediertebestrijding.
Vanderveer ongediertebestrijding kan u vrijblijvend informeren en adviseren. Daarnaast komen wij uiteraard graag bij u langs voor een inventarisatie.

shield-707769_640.png
bottom of page