top of page
mieren-nest.png

Mieren

Service voor zowel particulieren als bedrijven

Mieren zijn sociaal levende, statenvormende insecten. Mieren hebben zich kunnen aanpassen aan zeer verschillende leefomgevingen. Waar zij voorkomen zijn mieren de dominante levensvorm op de bodem. Mieren komen vrijwel overal ter wereld voor. Ze behoren daarmee tot de succesvolste diergroepen. Veel mierensoorten bouwen hun nest in de bodem of in holle bomen, andere soorten spinnen bladeren aan elkaar om een nest te maken, en weer andere leven in spleten tussen rotsen.

Schadelijk worden mieren als ze last veroorzaken in keukens en andere verblijven waar voedsel aanwezig is en ziekteverwekkende bacteriën overbrengen. 

Of wanneer de mieren zich vestigen in uw gazon en daar door hun graafvermogen de graswortels blootleggen of uw tegels kunnen gaan verzakken.

Een ongediertebestrijder inschakelen lijkt misschien overbodig, maar wij zien vaak dat wanneer u zelf aan de slag gaat, het probleem meermaals terugkeert. Dat wilt u natuurlijk vermijden en is het beter om de eerste keer goed te doen. Vanderveer ongediertebestrijding kan u helpen om van uw mierenplaag af te komen. 

mieren-nest.png
Email
Mieren: Service
bottom of page