top of page
Muizen: Kop

Muizen

Muizen komen in Nederland in grote getale voor. In de natuur is dat geen probleem, maar zodra ze in uw woning of bedrijfspand komen wordt het een dilemma. Muizen dragen overdraagbare ziektes en infecties met zich mee en ze kunnen ook een spoor van vernieling in uw woning of bedrijf achterlaten. Een snelle en efficiënte aanpak in muizenbestrijding is daarom gewenst.

Muizen lijken onschuldige diertjes, maar ze kunnen voor een heleboel overlast zorgen. Vooral in de buurt waar ook voedsel te vinden is kunnen muizen een groot risico voor de gezondheid vormen. Hun uitwerpselen kunnen namelijk ziektes verspreiden. Daarnaast knagen muizen graag aan alles. Dat is niet alleen vervelend omdat ze dingen stuk maken, maar kan ook nog eens gevaarlijk zijn als ze gaan knagen aan elektriciteitsdraden bijvoorbeeld.

Eén van de eerste signalen die worden opgemerkt dat er muizen in het gebouw aanwezig zijn is de sporen van vernieling die ze achterlaten. Ook laten ze overal kleine zwarte keuteltjes achter en soms kun je ze horen scharrelen achter muren en in buizen. Ongediertebestrijding voor muizen moet snel ingezet worden als je merkt dat u last van muizen hebt, omdat muizen zich razendsnel voortplanten.

Er zijn doe-het-zelfproducten voor particulieren op de markt om zelf kleine muizenplagen in huis te bestrijden. Maar dit is niet effectief voor grotere muizenkolonies of terugkerende plagen.

Professionele ongediertebestrijding is dan noodzakelijk. 

Heeft  overlast van muizen? Laat ze direct en vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Vanderveer ongediertebestrijding bestrijdt met succes muizen voor u. 

muizen-plaag.png
Muizen: Service
bottom of page